Je kunt op elk moment terugkeren naar eerdere gesprekken met Zeno. Elk gesprek wordt automatisch opgeslagen in de Workspace waarin het is gestart, zodat je:
Verder kunt gaan met lopende onderzoeken;
Eerdere analyses opnieuw kunt raadplegen;
Een eerder onderzoek kunt delen met een collega.
Navigeer eenvoudig naar je geschiedenis door linksboven op ‘See More’ te klikken.
