Nee. Nadat je een chat in Zeno hebt verwijderd, kun je deze niet meer herstellen. Ook Support kan een verwijderde chat niet terugzetten.
Let op: Sla voordat je een chat verwijdert alle informatie op die je later mogelijk nog nodig hebt. Controleer daarom eerst of je belangrijke inhoud buiten de chat hebt bewaard.
